Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

mei 2018

Zaterdag 5 mei 2018 Beemster Bijenmarkt

5 mei , 10:00
In en om het gebouw ‘De Kerckhaen’, Jisperweg 57
Westbeemster, 1464 NG
+ Google Maps

Ook dit jaar vindt wederom in Westbeemster de bijenmarkt plaats, waar allerhande zaken rond bijen te koop zijn, maar bijvoorbeeld ook interessante lezingen worden gegeven. Zoals verleden jaar zal ook de AVBB op de markt aanwezig zijn met een eigen kraam. Doel is onder andere om bekendheid te geven aan onze bijenvereniging en museum.

Meer weten »

Imkersoos 6 mei Opening tentoonstelling Bankorven en Ambrosius

6 mei , 10:30 - 12:30
Nieuwe Bijenpark

Tentoonstelling vanaf 6 mei In het museum op het bijenpark is vanaf mei een kleine tentoonstelling gewijd aan ‘bankorven en Ambrosius’. Deze tentoonstelling is bedoeld voor imkerverenigingen. Een groot deel van de tentoonstelling is bereidwillig uitgeleend door Baldi Dekker. Op de imkersoos van 6 mei geven Ko Veltman en Baldi Dekker in het museum een presentatie over dit onderwerp.

Meer weten »

Open tuinendag

27 mei , 14:00 - 17:00
Nieuwe Bijenpark

Jaarlijks terugkerend evenement waarbij in het park en een groot aantal privétuinen te bezichtigen zijn. Met info over bijen en imkeren en gratis koffie, thee en limonade.

Meer weten »
juli 2018

Open imkerijdag

14 juli , 10:00 - 16:00
Nieuwe Bijenpark

De traditionele jaarlijkse open imkerijdag op de bijenparken. Kom kijken hoe bijenhouden werkt. Wat heeft een bij nodig? Hoe maak je echte waskaarsen? Hoe slinger je honing? Kom kijken op onze prachtige parken.

Meer weten »

Stichting Bijenpark Amsterdam & Amsterdamse Vereniging tot Bevordering van de Bijenteelt